Vrhunska ponuda talijanske mode

Posjetite naše dućane u Makarskoj i Splitu

Naša strast je pronaći najmodernije i najkvalitetnije komade odjeće koji će vas osnažiti i naglasiti vašu jedinstvenost. Naša misija je osigurati da se naše kupce osjećaju sigurno i zadovoljno svakom kupnjom. Naš tim stručnjaka za modu je posvećen pronalaženju najnovijih trendova i najboljih kvaliteta kako bismo vam pružili najbolji izbor odjeće. Hvala vam što ste odabrali našu trgovinu i nadamo se da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.

Više od 20 godina s Vama
0 +
Besplatna dostava

Na sve narudžbe

Podrška 24/7

Korisnička podrška

Brza kupnja

Brza online kupovina

Naša misija

Kvalitetni proizvodi i kvalitetna usluga

Naša misija je pružiti vam najbolje proizvode i uslugu vrhunske kvalitete. Naš tim stručnjaka posvećen je pronalaženju najkvalitetnijih proizvoda kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju samo najbolje. Ne samo da smo predani pružanju kvalitetnih proizvoda, već se također ponosimo našom izvrsnom uslugom. Naš cilj je osigurati da svaki klijent bude potpuno zadovoljan svakom kupnjom. Hvala vam što ste odabrali naše proizvode i usluge, a mi ćemo se potruditi da opravdamo vaše povjerenje!

O nama

KOLIBRI Distribucija d.o.o.

 

KOLIBRI Distribucija d.o.o. tvrtka je osnovana 2000. godine. Izrasla je iz iskustva svojih osnivača u području roba mode i kvalitete. Naš je motiv ponuditi ženama najbolje proizvode talijanske modne odjeće i odjevnih dodataka. Naša pažnja posvećena je ženama rafiniranog ukusa, koje su zaista zahtjevne u pogledu elegancije i visoke kvalitete.

Na toj bazi smo kreirali prepoznatljiv multi brand prodajnih mjesta MODABELLA , gdje se žena osjeća lijepom i kupovina postaje jedinstveno iskustvo.

Odijevati se u MODABELLI znači biti u koraku sa zadnjom talijanskom modom.

Podaci o poduzeću:

KOLIBRI Distribucija d.o.o.

Šibenska ulica 53

21300 Makarska - Hrvatska

MB: 1515314

OIB: 05171911957

Tel: +385 21 612-312

Fax: +385 21 612-312

E-mail: kolibri-distribucija@st.htnet.hr